Alsópere Park Szálló, Rendezvényház,  Panzió

Alsópere Park Szálló

 

alsopereszallo_1

Vadregényes erdei környezetben, a Kelet-Bakony erdő borította völgyében, Alsóperében várja Önöket meghitt, baráti hangulatú szállodánk, amely lehetőséget kínál a tökéletes kikapcsolódásra és a zavartalan pihenésre.

A hat hektáros ősparkkal rendelkező hotel 14 összkomfortos szobával, 31 férőhellyel várja mind a vadászni, pihenni vagy túrázni kívánó, mind az üzleti célból érkező vendégeket.

Információk

Az aktív pihenést kedvelőknek ajánljuk a Kelet-Bakony egyedülálló természeti képződményeinek megtekintését, illetve az egyéb sportlehetőségeket: asztalitenisz, darts, tollaslabda, kerékpározás. Wellness részlegünk svéd- és infraszaunával, gőzkabinnal áll vendégeink rendelkezésére. A parkban játszótér várja a legkisebbeket.

A gasztronómiai élményekről éttermünk gondoskodik, amely a magyar konyha jellegzetes ételei és helyi specialitások mellett a vadételek hívei számára is változatos ételsort kínál. Szabadtéri bográcsozásra, kemencében történő sütésre is lehetőség van a szálloda parkjában.

Barátságos, nyugodt környezetbe várjuk a mindennapok rohanásából menekülő, pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeinket. A fizetés bankkártyával, hitelkártyával, SZÉP Kártyával (MKB, OTP, K&H) is lehetséges.

Szeretettel várja Önöket az Alsópere Park Szálló

GPS: 47.224391, 17.987498

Bővebb információk és foglalás: alsopere.parkhotel2020@gmail.com,
Turisztika@verga.hu

Házirend

NTAK regisztrációs szám: PA20008959

Rendezvényház

AlsopereRendezveny0A gyönyörű erdei környezetben lévő rendezvényházunk két különálló teremmel, zárt udvarral, saját parkolási lehetőséggel várja kedves vendégeinket. A kisterem alapterülete 35 m2, a nagyterem alapterülete 105 m2. A rendezvénytermektől 300 m-re található Szent Imre kápolna az egyházi esküvő, a mellette található erdei színpad a polgári szertartás megrendezésére nyújt lehetőséget.
A rendezvényház kiválóan alkalmas családi és üzleti programok, (esküvő, partnertalálkozó, termékbemutató, továbbképzés, tréning – indoor/outdoor) megrendezésére és az év háromszázhatvanöt napján áll jelenlegi és jövőbeni partnereink, megrendelőink rendelkezésére.
A házban alkalmanként 15-100 főt tudunk elrendezéstől függően elhelyezni. Igény szerint biztosítjuk az aktuális rendezvény sikeres lebonyolításához szükséges személyi és technikai feltételeket.
Kérjük, ismerkedjen meg szolgáltatásainkkal, tekintse meg fotógalériánkat. (Nagyobb képért kérjük kattintson a fotóra!)

AlsopereRendezveny4 AlsopereRendezveny3 AlsopereRendezveny1 AlsopereRendezveny2

Bízunk benne, hogy Ön is bennünket bíz meg a vállalkozása, családja számára tervezett program megszervezésével.

Érdeklődni: alsopere.parkhotel2020@gmail.com, Turisztika@verga.hu

Alsópere Panzió

panzio2_1Az Alsópere Panziót 2012-ben nyitottuk meg kedves vendégeink számára, amely 400 méterre található az Alsópere Park Szállótól. A Panzió 6 összkomfortos szobával (1 db négyágyas, 5 db kétágyas), 14 férőhellyel, illetve egy közös használatú, teljes felszereltségű főzőfülkével rendelkezik. A fizetés bankkártyával, hitelkártyával, SZÉP Kártyával (MKB, OTP, K&H) is lehetséges.

Étkezést a kiváló konyhájú Alsópere Park Szálló éttermében biztosítunk. Sütésre-főzésre a parkban kínálunk lehetőséget. A legkisebbeket játszótérrel várjuk.

Családias környezetbe várjuk mindazokat a természetkedvelő vendégeinket, akik zavartalan pihenésre vágynak!

GPS: 47.226942, 17.982209
e-mail: alsopere.parkhotel2020@gmail.com, Turisztika@verga.hu

Házirend

NTAK regisztrációs szám: PA20008960

panzio1_1
panzio4_1 panzio3_1