Hubertus Turistaszálló

Hubertus Turistaszállónk az Ajka melletti, sokak által ismert Hubertus Erdészeti Erdei Iskola területén, található, igazi erdei környezetben. Legyen szó bakancsos turistáról, kerékpárosról, vagy hétvégi túrázóról, szálláshelyünk fekvése rendkívül kedvező mindenki számára. A szálláshely gépjárművel aszfaltozott úton könnyedén megközelíthető. Mélyen az erdőben található, távol a városok zajától, és a környéken számos turisztikai attrakció is található, mint a Sárcsi-kút forrás, a Kab-hegy, a Molnár Gábor kilátó, melyeket, egy a VERGA Zrt. által kijelölt kerékpárút is érint.

Információk

Turistaházunk 2 db kétágyas, 2 db háromágyas és 2 kétágyas pótágyazható szobával várja vendégeit. A szobák mindegyike saját vizesblokkal rendelkezik, és az év minden napján foglalható. A vendégeknek a szálláshelyen ágynemű és törölköző biztosított.A szálláshelyen egy közös melegítőkonyha található, ahol lehetőség van a magunkkal hozott ételt megmelegíteni és elfogyasztani, teát és kávét főzni.

Az udvaron kemence, bográcshely és szalonnasütő várja a főzni- sütni vágyókat. A vendégek díjmentesen használhatják az épület melletti focipályát és játszóteret.

Szeretettel várja Önöket a VERGA Zrt. Hubertus Turistaszállója

GPS: 47.064248, 17.598445

Bővebb információk és foglalás: Turisztika@verga.hu

Házirend: Letöltés

 

 

Szállásajánlatok

Hétköznapi kikapcsolódás a Kab-hegy mellett

Ismét megnyitja kapuit a Hubertus Turistaszállónk!

Foglaljon szállást a hétköznapokra 10% kedvezménnyel és vigye haza az Otthon az Erdőben, erdei szálláshely kalauzt.

Turistaszállónk a Kab-hegy szomszédságában, kényelmes, jól felszerelt két illetve három ágyas szobákban várja a kirándulni, kikapcsolódni, vagy kerékpározni vágyókat.

Szállásdíjak:
1 fő részére: 9.360.-Ft/2 éj
2 fő részére: 16.920.-Ft/2 éj
3 fő részére: 25.380.-Ft/2 éj
3 – 12 éves korú gyermekeknek: 4.230.-Ft/2 éj

A csomag tartalma:
– 2 éjszaka szállást kényelmes 2 illetve 3 ágyas szobákban
– Otthon az erdőben (erdei szálláshely kalauz)
– Fekete István dioráma megtekintést
– Kemence használat

 Turistaszállónk az erdő közepén a bejárattól induló és ugyanoda visszatérő, jelzett tematikus útvonalakkal várja a családi baráti társaságokat, egy kellemes kirándulásra. A kerékpárosok számára a Kab-hegyi kerékpárutunk kilátókkal, pihenőhelyekkel tarkított erdei utakon biztosít remek időtöltést. Túrázzon a Sárcsi-kúti pihenőhelyhez, és fedezze fel útközben a Pokol-lik barlangot, és a manófát!

Minden szállóvendégünk díjmentesen megtekintheti a Fekete István Diorámát, ahol interaktív módon, testközelből megismerkedhet a hazánkban található vadfajokkal!

Az ajánlat 2020. június 1 – augusztus 15. közötti hétköznapokra érvényes!

Foglaljon szállást gyorsan és egyszerűen a Turisztika@verga.hu címen, vagy érdeklődjön a +36-30/416-88-79-es telefonszámon!

Ingyenes vezetett túrák a Bakonyban

 Ismét megnyitja kapuit a Hubertus Turistaszállónk!

Foglaljon szállást két éjszakára hétköznap, és vezetett túrákon ismerkedhet meg a Hubertus Erdészeti Erdei Iskola tematikus útvonalaival.

Hubertus Turistaszállónk a Bakony jól ismert Kab- hegyi térségében, a Köleskepe- völgyben található. Elhelyezkedésének köszönhetően szálláshelyünk közvetlen környezetében több tematikus útvonal és egy tanösvény is található!

Szálláshelyünk jól felszerelt két illetve három ágyas szobákban vára a kirándulni, kikapcsolódni vágyókat.

Szállásdíjak:
1 fő részére: 10.400.-Ft/2 éj
2 fő részére: 18.800.-Ft/2 éj
3 fő részére: 28.200.-Ft/2 éj
3 – 12 éves korú gyermekeknek: 4.700.-Ft/2 éj

 

A csomag tartalma:
– 2 éjszaka szállást kényelmes 2 illetve 3 ágyas szobákban
– Ingyenes túravezetés tematikus útvonalakon
– Fekete István dioráma megtekintést
– Kemence használat

túrák minden nap délelőtt 9 órakor indulnak, és más- más úticélt rejtenek. A résztvevők, a vezetett túrák során ellátogathatnak az Cservárhoz, a Bazaltbányához, a Jókai emlékműhöz, vagy végigsétálhatják a Harangvirág ösvényt de, az érdekes Macska-lik víznyelőhöz is elkirándulhatnak.

Az ingyenes túravezetéssel egybekötött akciónk a 2020. június 8 – 12., július 20 – 24., augusztus 3 – 7., és augusztus 17 – 19. közötti hétköznapokra érkezett foglalásokra érvényes!

Foglaljon szállást gyorsan és egyszerűen a Turisztika@verga.hu címen, vagy érdeklődjön a +36-30/416-88-79-es telefonszámon!