Hubertus Turistaszálló

Hubertus Turistaszállónk az Ajka melletti, sokak által ismert Hubertus Erdészeti Erdei Iskola területén, található, igazi erdei környezetben. Legyen szó bakancsos turistáról, kerékpárosról, vagy hétvégi túrázóról, szálláshelyünk fekvése rendkívül kedvező mindenki számára. A szálláshely gépjárművel aszfaltozott úton könnyedén megközelíthető. Mélyen az erdőben található, távol a városok zajától, és a környéken számos turisztikai attrakció is található, mint a Sárcsi-kút forrás, a Kab-hegy, a Molnár Gábor kilátó, melyeket, egy a VERGA Zrt. által kijelölt kerékpárút is érint.

Információk

Turistaházunk 2 db kétágyas, 2 db háromágyas és 2 kétágyas pótágyazható szobával várja vendégeit. A szobák mindegyike saját vizesblokkal rendelkezik, és az év minden napján foglalható. A vendégeknek a szálláshelyen ágynemű és törölköző biztosított.A szálláshelyen egy közös melegítőkonyha található, ahol lehetőség van a magunkkal hozott ételt megmelegíteni és elfogyasztani, teát és kávét főzni.

Az udvaron kemence, bográcshely és szalonnasütő várja a főzni- sütni vágyókat. A vendégek díjmentesen használhatják az épület melletti focipályát és játszóteret.

Szeretettel várja Önöket a VERGA Zrt. Hubertus Turistaszállója

GPS: 47.064248, 17.598445

Bővebb információk és foglalás: Turisztika@verga.hu

Házirend: Letöltés

 

 

Szállásajánlatok