Visszajövünk!

A VERGA Zrt. is csatlakozik a Magyar Turisztikai Ügynökség által 2020. június 1. napján induló VISSZAJÖVÜNK! kampányához, melyhez kapcsolódóan készültünk néhány szállásajánlattal!

Hétköznapi kikapcsolódás a Kab-hegy mellett

Ismét megnyitja kapuit a Hubertus Turistaszállónk!

Foglaljon szállást a hétköznapokra 10% kedvezménnyel és vigye haza az Otthon az Erdőben, erdei szálláshely kalauzt.

Turistaszállónk a Kab-hegy szomszédságában, kényelmes, jól felszerelt két illetve három ágyas szobákban várja a kirándulni, kikapcsolódni, vagy kerékpározni vágyókat.

Szállásdíjak:
1 fő részére: 9.360.-Ft/2 éj
2 fő részére: 16.920.-Ft/2 éj
3 fő részére: 25.380.-Ft/2 éj
3 – 12 éves korú gyermekeknek: 4.230.-Ft/2 éj

A csomag tartalma:
– 2 éjszaka szállást kényelmes 2 illetve 3 ágyas szobákban
– Otthon az erdőben (erdei szálláshely kalauz)
– Fekete István dioráma megtekintést
– Kemence használat

 Turistaszállónk az erdő közepén a bejárattól induló és ugyanoda visszatérő, jelzett tematikus útvonalakkal várja a családi baráti társaságokat, egy kellemes kirándulásra. A kerékpárosok számára a Kab-hegyi kerékpárutunk kilátókkal, pihenőhelyekkel tarkított erdei utakon biztosít remek időtöltést. Túrázzon a Sárcsi-kúti pihenőhelyhez, és fedezze fel útközben a Pokol-lik barlangot, és a manófát!

Minden szállóvendégünk díjmentesen megtekintheti a Fekete István Diorámát, ahol interaktív módon, testközelből megismerkedhet a hazánkban található vadfajokkal!

Az ajánlat 2020. június 1 – augusztus 15. közötti hétköznapokra érvényes!

Foglaljon szállást gyorsan és egyszerűen a Turisztika@verga.hu címen, vagy érdeklődjön a +36-30/416-88-79-es telefonszámon!

Hétköznapi kikapcsolódás a Bakonyban

Ismét megnyitja kapuit a Károly-lak Turistaházunk!

Foglaljon szállást a hétköznapokra 10% kedvezménnyel és és zsebelje be a 4 kötetes szálláshely zsebkalauzt. Károly-lak Turistaházunk az erdő mélyén várja a kirándulókat kényelmes, jól felszerelt kulcsos házakban Várpalotától északra.

Ismerje meg a környék túraútvonalait, melyek páratlan látványosságokkal várják a túrázni, kikapcsolódni vágyókat, legyen szó, családokról, baráti társaságokról vagy teljesítménytúrázókról.

Szállásdíj
4 fős ház: 18.000.-Ft
6 fős ház: 27.000.-Ft

A csomag tartalma:
– Kedvezményes szállás 2 éjszakára hétköznapokon
– Elhelyezés 4 vagy 6 férőhelyes házakban
– Ajándék 4 kötetes szálláshely zsebkalauz

A Burok- völgy hazánk egyik érintetlen szurdokvölgye, mely a Turistaházak előtt elhaladó kék háromszögjelzésen, majd a piros jelzésen tovább haladva csodálatos erdei környezetben érhető el. A Tűzköves- árok az egyik legkorábban felfedezett ammonitesz- lelőhelye hazánknak. A kék háromszögjelzésen kirándulók a házaktól egy rövid sétát követően érhetik el, és csodálhatják meg a közel 200 millió évvel ezelőtt még aktív tengeri élőlények megkövesedett vázait.

Ha szívesen kerékpározik erdei környezetben, akkor Turistaházunktól, jól karbantartott erdei utakon egy kellemes kerékpártúrával érheti el a Tés melletti Széchenyi Zsigmond kilátót, melynek 15 m magas pihenőszintjéről csodálatos panoráma tárul elénk a könyék hegyvidékére.

Az ajánlat 2020. június 1- augusztus 15. közötti hétköznapokra érkező foglalásokra érvényes!

Foglaljon szállást gyorsan és egyszerűen a Turisztika@verga.hu címen, vagy érdeklődjön a +36-30/416-88-79-es telefonszámon!