banya1Murvabányászat

A VERGA Zrt. Cseri murvabányájában az alábbi murvatermékeket forgalmazzuk:

  • osztályozatlan murva
  • különböző frakciójú osztályozott termékek
  • termékek töltésanyag

Érdeklődni az alábbi elérhetőségen lehet: +36-30-3859-876

banya2_osztalyzasFelhasználási javaslat:  útalapba, terület kiegyenlítéséhez, feltöltéséhez, utak, térfelületek burkolásához, térburkolatok ágyazatának, házfalak vakolásához, szikes talajok javításához.

Minőségi paraméterek: Termékeink az ÉMI által bevizsgált termékek.

Árjegyzék
2023. március 1-től

Letöltés (PDF, 892KB)

Építőipar

A VERGA Zrt. Bánya- és Gépüzem építőcsoportjának fő tevékenységi köre vadkárelhárító kerítések építése, javítása, vevői megrendelésre is.

Érdeklődni lehet: Kramár Tibor Zsolt Bánya- és Gépüzem vezető Tel: +36-30-3796-487

tuzifa1_hasitottfaTűzifa értékesítés

A VERGA Zrt. Bánya- és Gépüzem Cseri murvabányájában lakossági tűzifa értékesítést is folytat. A kitermelt fát minimum 2 hónap állás után értékesítjük feldolgozott állapotban. Az Erdészetnél darabolt, és hasított tűzifa vásárolható, hiteles mérlegen történő mérés után. A tűzifát válogatott tűzifa minőségű keménylomb faanyagból állítjuk elő, mely a VERGA Zrt. társerdészeteinél kerül megtermelésre.

Tájékoztatás

A VERGA Zrt. 2023. március 01-től visszatér a korábban megszokott konyhafa értékesítési rendre:
A 25 és 33 cm hosszú konyhafa vásárlásához nincs szükség előzetes bejelentkezésre,
a keddi és a csütörtöki napokon 7 óra 30 és 14 óra között a helyszínen kiszolgált és mért konyhafa a készpénzes vagy bankkártyás fizetést követően azonnal elszállítható.

 

Árjegyzék – Feldolgozott tűzifa

Letöltés (PDF, 898KB)

Tűzifa erdei rakodón

Letöltés (PDF, 735KB)

A VESZPRÉM II. DOLOMIT BÁNYAÜZEM ÉS A BÁNYAÜZEMMEL HATÁROS TŰZIFAUDVAR TERÜLETÉN A VEVŐK, MEGBÍZOTTAIK, ILLETVE VENDÉGEK TARTÓZKODÁSÁNAK ÉS KÖZLEKEDÉSÉNEK RENDJÉRŐL

 

A bányaüzem munkaterületeire (bányaművelési, tájrendezési, ásványi nyersanyag feldolgozási területek és készletterek) személygépkocsi nem hajthat be (utánfutóval sem).

A tűzifaudvar területére személygépkocsi kizárólag megfelelő műszaki állapotú utánfutóval hajthat be. A személygépkocsi utasterébe és csomagtartójába tűzifát rakodni tilos!

Személygépjármű által vontatott utánfutóra történő kézi rakodás kizárólag a készletezett tűzifa depótól rakodógép által elkülönített halmazból végezhető. A kézi rakodás a vevő, illetve rakodást-szállítást végző kockázatára és felelősségére történhet. A kézi rakodást végző köteles figyelembe venni a tűzifaudvar területén munkát végző dolgozó figyelmeztetéseit.

 

A VERGA Zrt. Bánya- és Gépüzem területéről a vásárlók, illetve megbízottaik által kiszállítható termékek legkisebb mennyisége

 

Dolomit termék esetében: legalább 1 tonna

Tűzifa termékek esetében: legalább 250 kg