Tábor különleges növények és állatok nyomában

2021. augusztus 9 – 13.

Kedves Szülők, leendő Táborozók!

Az ajkai Hubertus Erdészeti Erdei Iskola idén két alkalommal szervez a nyári szünidőben napközis tábort 6 és 14 éves kor közötti gyermekek számára. A táborok tematikája más és más, így a gyermekek rengeteg hasznos információt tanulhatnak meg a táborok során. Szeretettel várunk minden kedves gyermeket 2021. augusztus 9 – 13. közötti táborunkba, ahol a fő téma a Kab-hegyen élő különleges növények és állatok megismerése.  A tábor során a gyermekek sok izgalmas kalandban vehetnek részt és játszva ismerkedhetnek meg különleges növényekkel, mint az enyves zsálya, a hagymás fogasír, az erdei nenyúljhozzám, vagy olyan állatokkal, mint a fürge gyík, a kakukk és a muflon. Ebéd után kézműves foglalkozások és játékos, ügyességi feladatok várják a táborozókat!

Az 5 napos tábor részvételi díja 21.000.-Ft/fő, amely tartalmazza a meleg ebédet, a programokon való részvétel költségeit, valamint a buszköltségeket is. A táborozók minden nap 7 óra 30 perckor indulnak és 16 óra 15 percre érnek vissza az ajkai Patakparti Óvoda parkolójába.

További információk a +36-88/591-527-es telefonszámon! Jelentkezni a Turisztika@verga.hu címen lehet. Ismerje meg Erdei Iskolánkat a www.verga.hu oldalon vagy az iskola facebook oldalán és kövesse a VERGA Zrt. aktuális ajánlatait, programjait a www.facebook.com/verga.hu oldalon! Hubertus Erdészeti Erdei Iskolánk SZÉP kártya elfogadó hely!

Jelentkezési határidő:
2021. augusztus 3. a szabad helyek függvényében!