Károlylak Turistaház

dsc_0754 A turistaház a Kelet-Bakony egyik legnagyobb egybefüggő erdőtömbjében, Isztimér falu községhatárában található. Mellette halad el a pár éve felújított Országos Kék Túra útvonal egyik ága, amely a “Tűzköves árok” szurdokvölgyön vezet át.

A “Károlylak” épület 1924-ben épült. A hangulatos boronafalas faház a közeli Királyszállás kastélyához tartozott, vadászpihenőként funkcionált. A faházat a VERGA Zrt. 2016-ban felújította és bővítette.

Információk

Az erdei szálláshely kulcsos házként működik, a régi, felújított épületben 3-4, míg az újonnan épített házban 6 férőhellyel várja a turistákat. A házban állandó gondnokság nincs, a szállást elfoglalni telefonon egyeztetett időpontban lehet. A szállásra érkezők saját maguk gondoskodnak az ágyneműről, hálózsákról, továbbá az ellátásukról, a házban büfé, étterem nem üzemel.

A régi, felújított faház 4 fő elszállásolására alkalmas. Az épületben 1 szoba található 3 egyszemélyes ággyal, egy kihúzható fotelággyal, asztallal, 4 székkel és cserépkályhával, továbbá zuhanyzó, WC.

Az új épületben 2 szoba található 1-1 emeletes és 1-1 egyszemélyes ággyal, cserépkályhával, felszerelt konyhával, zuhanyzóval,WC-vel.

Szeretettel várja Önöket a VERGA Zrt. Károlylak Turistaháza

GPS: 47.281590, 18.105296

Bővebb információk és foglalás: Turisztika@verga.hu

Házirend: Letöltés

 

sg100925

Szállásajánlatok